Spaanse Les in Roosendaal

Olaaaa, ¡Bienvenidos a Pinxos! ¿Quieres beber una cerveza o una copa de vino? Hoe leuk zou het zijn als je tijdens het eten van een pintxo en het drinken van een sangria ook nog eens de Spaanse taal leert spreken? De grootste Spaanse talenschool van Nederland is Fuentes en laten zij nu net Pinxos hebben uitgekozen als locatie voor de cursussen in Roosendaal en omgeving. Elke 9 weken start er een nieuwe cursus op maandag, dinsdag en woensdag voor verschillende niveaus. Je leert Spaans spreken in een pittig tempo, waarbij er gebruik wordt gemaakt van audiofragmenten, spreekoefeningen, werkboek opdrachten en video’s. Samen met maximaal 8 andere cursisten word je meegenomen in de wereld van de Spaanse taal, waardoor je straks met gemak “uno, dos, tres, cuatro, cinco, seis, siete, ocho, nueve o diez cervezas por favor” kunt bestellen.

Laura is sinds halverwege september ook bezig met het volgen van cursussen bij Fuentes. Enerzijds omdat dit past bij de sfeer en uitstraling van Pinxos, anderzijds omdat Carlos en Willemijn dan niet stiekem in het Spaans tijdens vergaderingen andere afspraken kunnen maken. Op dit moment volgt zij de cursus ‘ halfgevorderden 2’ en kan ze zelfs al series kijken met Spaanse ondertiteling, dus de vorderingen die je maakt zijn echt muy bien!

¿Qué estás esperando? Suscribir!

Fuentes

Fuentes is de grootste Spaanse talenschool van Nederland en bieden in 40 steden cursussen aan. Ze hebben een hoofdkantoor in de Witte de Withstraat in hartje Rotterdam en tevens werken ze samen met scholen in Valencia, Sevilla, Madrid, Malaga, Cadiz en Ibiza, dus dat is natuurlijk extra leuk om daar ook eens naar af te reizen.

Het doel van Fuentes is om iedereen in een hoog tempo goed Spaans te leren spreken en zij geloven erin dat dit alleen kan onder begeleiding van een professionele docent en voldoende online lesmateriaal, samen met andere leerlingen op jouw eigen niveau. Fuentes is flexibel en betaalbaar, omdat ze juist willen dat de drempel klein is om Spaans te leren, waardoor je makkelijk kan ruilen van lesdag en je materialen gratis kan downloaden via het internet.

Fuentes heeft een groot aanbod, want in totaal zijn er 17 verschillende cursussen te volgen, die starten op het niveau beginner en eindigen op het niveau B2. Meer informatie hierover vind je op www.fuentes.nl

App ons