Samen met je collega’s borrelen na het werken bij Pinxos

Samen met je collega’s borrelen na het werken bij Pinxos is altijd een goed idee! Je hebt bij Pinxos namelijk het gevoel alsof je even in Spanje op vakantie bent, zonder het land te verlaten. Geniet van heerlijke pinchos, tapas en drankjes, zoek de verbinding op met collega’s en creëer gezamenlijke herinneringen waar iedereen nog lang over na kan praten. Dit is waarom samen met je collega’s borrelen na het werken de beste manier is om de werkdag of werkweek af te sluiten.


Boek een vrijdagmiddagborrel bij Pinxos

Op vrijdagmiddag rond 16:00 is het binnen veel bedrijven tijd voor een borrel. Er wordt geproost op de prestaties van de afgelopen week en er is ruimte voor verbinding en gezelligheid. Het is dan ook niet vreemd dat iedereen zich op de vrijdagmiddagborrel verheugt, zeker nu het na een periode van thuiswerken weer kan! De week afsluiten met een vrijdagmiddagborrel is niet alleen gezellig, maar zorgt ook voor een betere sfeer op de werkvloer. Win-Win!

Dé plek voor een onvergetelijk bedrijfsuitje in Roosendaal
Organiseer je een borrel of bedrijfsuitje op kantoor dan gaat hier flink wat voorbereiding aan vooraf. Zo moet je drankjes en hapjes in huis halen, maar niet zonder informatie van collega’s over eventuele gevoeligheden en allergieën. Het is ook goed mogelijk dat er collega’s zijn die met de auto naar huis moeten. Naast alcoholische drankjes moet je dus ook normale dranken in huis halen om de borrel te laten slagen voor het hele team. Boek je een vrijdagmiddagborrel of een bedrijfsuitje na het werk bij Pinxos, dan hoef je je hier geen zorgen over te maken! Wij zorgen er namelijk voor dat alles tot in de puntjes geregeld is om jou en je collega’s te kunnen ontvangen. Het enige wat jullie nog moeten doen is genieten!

Over het verband tussen samen eten en teambuilding

Samen eten is niet alleen gezellig, maar zorgt er ook voor dat mensen elkaar op een andere manier leren kennen. Organiseer je een wekelijkse of regelmatige borrel met je collega’s, dan heeft dit een positieve invloed op de sfeer en productiviteit op de werkvloer. Dat komt doordat de sfeer tijdens het samen eten intiemer is, waardoor collega’s op den duur automatisch beter samenwerken op de werkvloer. Uit onderzoek van de University of Toronto is gebleken dat collega’s die niet samen eten minder goed presteren. Uit hetzelfde onderzoek blijkt echter ook dat je werknemers niet moet dwingen om samen te eten, omdat dat juist averechts kan werken.

Vergaderen op een externe locatie stimuleert creativiteit

Wist je dat … vergaderen op een externe locatie de creativiteit stimuleert? Je hoeft je dus niet alleen te richten op de vrijdagmiddagborrel of een bedrijfsuitje om collega’s te stimuleren om beter met elkaar samen te werken. Boek simpelweg een unieke locatie waar de creativiteit van werknemers gestimuleerd kan worden, zoals bij Pinxos! Vergader je op een externe locatie dan zorgt dit meestal ook voor een hogere opkomst en daar profiteren werknemers weer van!

Wil jij samen met je collega’s langskomen voor een vrijdagmiddagborrel in Roosendaal, een vergadering of een bedrijfsuitje? Loop gerust bij ons binnen of neem contact met ons op voor meer informatie!

App ons