Over Ons

Op een verborgen plekje, midden in het centrum van Roosendaal, staan wij klaar om jullie mee te nemen op een smaakvolle vlucht. Deze vlucht brengtĀ  langs de pintxosbars in Baskenland, tapastentjes in Sevilla en helemaal naar de swingende straatjes in Latijns-Amerika.

Samen met je vrienden en familie kun je bij ons een diversiteit aan Spaanse pintxos en tapas met een Latijns-Amerikaanse twist. Waarbij we een huisgemaakte sangria, een exclusieve wijn, een koud spaans biertje of een bijzondere cocktail schenken.

Willemijn

Willemijn is overduidelijk de duizendpoot in het geheel. Zij ziet overal nieuwe kansen en vliegt altijd met volle kracht vooruit. Verbouwen en interieurstyling, live paella koken en cocktails shaken, fotografie en social media. Ze is een ondernemer in hart en nieren.

Carlos

Onze barman is het culturele en culinaire hart van Pinxos. Met een grote glimlach voorziet hij jullie van de lekkerste drankjes en daarbij kan hij ook heel goed vertellen wat er lekker bij smaakt. Met zijn vurige temperament houdt hij iedereen rustig, scherp en alert en zorgt hij boven alles voor een gezonde dosis gekheid.

Laura

Achter de schermen doet zij de administratie, maar voor de schermen wacht zij op jullie als onze energieke gastvrouw. Laura is altijd in voor een goed gesprek en vult de zaak met een vrolijke lach, die je uit duizenden zou herkennen. Automatisch wordt de ruimte met veel gezelligheid gevuld!

Hasta La Vista!

App ons