Online Pubquiz Spaans

Onze Spaanse Pubquiz is al drie keer op rij een groot succes! Geniet van een wijn of bierproeverij terwijl je het tegen je familieleden en vrienden opneemt vanuit het comfort van je eigen woonkamer. Om de corona crisis door te komen is het belangrijk dat we manieren bedenken om veilig met elkaar in contact te blijven. In tijden van lockdown moeten we zo veel mogelijk van elkaars gezelligheid genieten om deze tijd zo goed mogelijk door te komen. Pinxos heeft daarom een Online Pubquiz bedacht.

Wat doen we?

Pinxos biedt een Online Kahoot Quiz via Microsoft Teams aan. De quiz duurt 90 minuten en is gecombineerd met een bier of wijnproeverij. Je ontvangt drie verschillende drankjes én twee koude pintxos. Dit kost per deelnemer €25,-. Mocht je dit willen uitbreiden met meer eten of meer drankjes, dat kan altijd tegen een meerprijs natuurlijk!

Hoe werkt het?

De quiz is een afwisseling van muziek, geschieden, eten, drinken, kunst en algemene vragen over Spanje en Latijns-Amerika. De hapjes en drankjes die je voor de quiz hebt ontvangen worden tijdens korte pauzes aan je uitgelegd. Doordat wij via Microsoft Teams met elkaar verbonden zijn kunnen we met elkaar praten en elkaar live zien. Op deze manier kunnen jullie na afloop terugkijken op een gezellige avond zonder het risico te lopen om ziek te worden. Benieuwd naar wat jouw voorgangers van onze quiz avond vonden? Lees dan snel verder!

Recensie van de vrouwen van Makkeluk Zat:

” Onlangs hebben wij voor de vrouwen van Makkeluk Zat een quiz mogen organiseren. Wij hebben hun gevraagd om ons te laten weten wat ze van de avond vonden en dit is wat ze over onze Online Quiz te zeggen hebben: “ Wat hebben wij , meiden van Makkeluk Zat, een ontzettend leuke avond gehad…..echt een aanrader jullie quiz met Laura als geduldige organisator… En dan natuurlijk niet te vergeten, wat een heerlijke hapjes en drankjes… Als jullie weer open mogen, komen we zeker nog een keertje proeven van al dat lekkers. En de kadobon verzilveren… Alvast fijne feestdagen, blijf gezond en een mooi ,zakelijk 2021 gewenst. Lieve groet Josefien van Beers”

Wij hopen dat wij jou en jouw vrienden/familieleden snel mogen entertainen tijdens een avondje quizzen én genieten. Stuur ons snel een bericht om de mogelijkheden voor beschikbare data en invulling van het eten en drinken door te nemen. Hopelijk tot snel!

App ons