Locatieverhuur Roosendaal

Ben je op zoek naar een originele locatie voor een wijnproeverij, bierproeverij, vergadering, bedrijfsuitje, cursus of bijeenkomst, dan nodigen wij je graag uit bij Pinxos! Onze bovenverdieping hebben wij verbouwd tot een mooie locatie in Spaanse sferen speciaal voor dit soort activiteiten. In de ruimte kun je beschikken over een whiteboard, meerdere losstaande tafels (ook in U-vorm te zetten), een bank om te ontspannen en een eigen toilet. De ruimte is corona-proof en biedt ruimte voor 15 personen, waarbij je op 1,5m afstand kan blijven. Als er geen 1,5m afstand tussen de personen hoeft te zitten (bijv. in het geval van meerdere gezinnen) dan is dit aantal personen ook uit te breiden naar maximaal 30.

 

Wij kunnen jullie met rust laten, maar natuurlijk ook voorzien van de nodige drankjes & hapjes tijdens jullie bijeenkomst. Alles is mogelijk in overleg, dus als je benieuwd bent naar de mogelijkheden en tarieven ontvangen wij graag een mailtje van jullie op info@pinxos.nl

Wij weten dat het in Roosendaal lastig is om ruimte te vinden, die 1. beschikbaar is en 2. ook nog eens betaalbaar. Wij streven er dan ook naar om ons aanbod zo laagdrempelig mogelijk te houden. Wij willen juist zorgen dat meer mensen in Roosendaal blijven voor leuke activiteiten en ons doel is dat jullie lekker na een dag vergaderen blijven hangen aan de bar, want uiteindelijk is de derde helft toch het leukste van allemaal, niet?

 

De afgelopen periode hebben we al de mogelijkheid gehad om de ruimte aan meerdere partijen te mogen verhuren. Er wordt Spaanse les gegeven, er worden fotoshoots gehouden, er vinden vergaderingen plaats en daarnaast biedt het ook al maanden ruimte voor onze kinderen om zich even terug te trekken op de huiskamerbank als wij (Carlos en Willemijn) weer druk aan het klussen waren. Zo heb je je kinderen lekker dichtbij, maar kunnen ze wel lekker kind zijn en gamen en spelletjes spelen, ook wel handig toch als je bij ons aan het drinken bent beneden?

Neem hier contact met ons op voor meer informatie of voor een reservering!

App ons