Crew

Bij Pinxos draait alles om passie, smaak en gezelligheid, en ons team ademt deze sfeer volledig uit. Elk van ons brengt zijn eigen unieke talenten en energie mee om jouw bezoek onvergetelijk te maken. Van de chef in de keuken, die de smaken van Spanje en Latijns-Amerika perfect weet te combineren, tot de enthousiaste bediening die jouw avond net dat beetje extra geeft – samen maken we van Pinxos een plek waar je je thuis voelt. We staan altijd klaar om je te laten genieten van onze pintxos, tapas en verfrissende drankjes, geserveerd met een flinke dosis warmte en flair. Tot snel in het hart van Roosendaal!

Carlos Casas

Sinds oktober 2020 ben ik medeoprichter en bedrijfsleider van Pinxos. Naast mijn rol als bedrijfsleider, neem ik ook andere taken op me zoals klusjes, social media, administratie, en het bedenken en verbeteren van concepten. Ik heb een achtergrond in MTS Bouwtechniek en geniet in mijn vrije tijd van reizen, padellen, voetballen en lekker bourgondisch leven. Wat me vooral energie geeft, is zien hoe jonge mensen, en vooral mijn eigen kinderen, genieten. Mijn droom? Pinxos nog succesvoller maken. Mijn favoriete plek in Spanje is een mix van Sevilla, Bilbao, La Coruña en Logroño, en mijn favoriete gerechten zijn Paella, Pulpo en Tortilla. Als het op Spaanse muziek aankomt, luister ik graag naar La Protagonista van Chino Maiden.

Willemijn Casas

Als medeoprichter van Pinxos ben ik sinds oktober 2020 manager, met aanvullende taken zoals fotograaf, social media beheerder, het organiseren van feesten, en het beheren van de financiën en administratie. Met mijn achtergrond in Sociaal Pedagogisch Werk ben ik een echte mensenmens en houd ik ervan om te reizen in mijn vrije tijd. Mijn favoriete plek in Spanje is Ibiza en mijn favoriete gerecht is Pulpo a la plancha. Mijn favoriete Spaanse liedje? Dat moet ik je nog even schuldig blijven. Mijn ambitie ligt in het verder laten groeien van Pinxos en het blijven genieten van het proces.

Jilles van der Maden

Sinds november 2020 werk ik bij Pinxos als Assistent-Manager, Gastheer, Bartender en Medewerker bediening. Daarnaast denk ik mee als Conceptverbeteraar, verzorg ik de inkoop en heb ik zeggenschap over de drankkaart. Ik studeer Stedenbouwkundig Ontwerp aan BUAS Breda en breng mijn vrije tijd door met hockeyen, hardlopen, paddelen en surfen. Later? Dan wil ik vooral een levensgenieter zijn! Mijn favoriete plek in Spanje is het zonnige Tarifa, ik kan geen genoeg krijgen van Paella en Tortilla, en mijn favoriete Spaanse liedje is Camino van Quique.

Lotte van Tilburg

Sinds mei 2021 werk ik met veel plezier bij Pinxos als assistent-manager, gastvrouw, (chef-)kok, bartender en medewerker bediening. Naast mijn werk verbeter ik mee aan concepten en ben ik actief als social media model. Ik studeer Social Work aan Avans Hogeschool Breda en besteed mijn vrije tijd aan hockeyen met vriendinnen, koken met Willemijn en vakanties. Later wil ik jeugdzorgwerker worden, maar het starten van een bar of B&B lijkt me ook leuk. Mijn favoriete stad is zonder twijfel Sevilla, mijn favoriete gerecht is Pulpo, en mijn favoriete Spaanse liedje is Llorarás van Oscar D’León.

Julot van Gastel

Sinds maart 2023 ben ik onderdeel van het team bij Pinxos, waar ik werk als (chef-)kok, bartender, medewerker bediening en gastvrouw. Ik ben ook vertrouwenspersoon en inkoper. Met mijn achtergrond in Biomedische Wetenschappen (UvA Amsterdam) balanceer ik mijn werk met mijn passie voor koken, shoppen en een goed drankje. Mijn toekomst? Dat blijft een moeilijke vraag, maar ik weet dat ik graag bezig blijf. Mijn favoriete plek in Spanje is Sevilla, mijn favoriete gerechten zijn Paella en Pimientos, en ik luister naar alles wat niet op de Pinxos afspeellijst staat!

Wisse Bergers

Ik werk sinds mei 2021 bij Pinxos als bartender, gastheer en medewerker bediening. Naast mijn taken werk ik ook mee aan feestbesprekingen en het opmaken van offertes. Ik zit in het derde jaar van de HBO Bachelor Business Administration en ben graag in de sportschool, op de padelbaan of in de keuken. Mijn droom is om Managing Director, Business Owner of piloot te worden. Mijn favorieten? Sevilla, Pulpo a la Gallega en Soltera van Shakira.

Luque Casas

Sinds mijn eerste werkdag ben ik onderdeel van het team bij Pinxos, waar ik als bartender, gastheer en medewerker bediening mijn plek heb gevonden. Daarnaast heb ik een meekijkende rol tijdens de vergaderingen van papa, mama, Jilles en Lotte, wat altijd leerzaam is. Ik zit momenteel in HAVO 4 op het Norbertus en breng mijn vrije tijd door op het voetbalveld of met vrienden. Wat ik later wil worden? Dat weet ik nog niet, maar er is genoeg tijd om daarover na te denken. Mijn favoriete plekken in Spanje zijn Sevilla en Ibiza, mijn favoriete gerecht is Arroz con Pollo, en het liedje dat altijd blijft hangen is La Cita van Galy Galiano.

Lily Verhagen

Sinds november 2021 ben ik onderdeel van het team bij Pinxos, waar ik alle functies heb mogen vervullen. Daarnaast ben ik actief als social media model. Ik zit in Gymnasium 6 op het Norbertus en besteed mijn vrije tijd aan hockey, shoppen en leuke dingen doen met vriendinnen. Mijn ambitie? Rijk worden, maar hoe ik dat ga doen, weet ik nog niet precies. Mijn favoriete plek in Spanje is Sevilla, mijn favoriete gerecht is Willemijns Paella, en mijn favoriete liedje is Danza Kuduro van Don Omar, uiteraard met veel sangria erbij.

Felipe Casas

Sinds mijn eerste werkdag bij Pinxos ben ik actief als Chef-Keuken, waar ik niet alleen achter het fornuis sta, maar ook de menukaart mag samenstellen en nieuwe gerechten bedenk. Het is geweldig om creativiteit in de keuken te combineren met het plezier van onze gasten. Ik zit in HAVO 4 op het Norbertus en houd van koken, padellen, voetballen en gezellig afspreken met vrienden. Mijn toekomstplannen? Heel rijk worden, maar hoe precies, dat zie ik later wel. Mijn favoriete plek in Spanje is Málaga, ik kan geen genoeg krijgen van Patatas Bravas, en mijn favoriete nummer is La Vida es un Carnaval van Celia Cruz.

Daantje Sulkers

Sinds april 2023 werk ik bij Pinxos als gastvrouw, medewerker bediening en bartender. Daarnaast ben ik actief als social media model. Ik zit in HAVO 5 op het Norbertus en besteed mijn vrije tijd aan hockey, shoppen en drankjes doen met vriendinnen. Mijn toekomst is nog niet helemaal uitgestippeld, maar ik weet zeker dat ik veel geld wil verdienen. Mijn favoriete plek in Spanje is San Sebastián, mijn favoriete gerecht is Willemijns Paella, en mijn favoriete liedje is Danza Kuduro van Don Omar.

Kaj Unsöld

Sinds juli 2023 werk ik bij Pinxos als bartender, medewerker bediening en gastheer. Ik studeer Marketing en Communicatie en besteed mijn vrije tijd aan padellen, reizen en gezellige avonden met vrienden. Mijn ambitie is om makelaar te worden. Mijn favoriete plek in Spanje is Platja d’Aro, mijn favoriete gerecht is Fajita, en ik luister graag naar La Camisa Negra van Juanes.

Suze van Hattem

Sinds april 2022 ben ik kok bij Pinxos, en sinds kort ook chef-keuken. Daarnaast werk ik als social media model. Ik studeer Fashion Business aan TMO in Doorn en besteed mijn vrije tijd aan shoppen, koken en borrelen. Mijn toekomstplannen liggen in de modewereld, waar ik droom van een functie binnen een groot fashionbedrijf of mijn eigen modelabel. Mijn favoriete plek in Spanje is Sevilla, mijn favoriete liedje is Vivo Pensando en Tí van Felipe Peládez, en mijn favoriete gerecht moet ik nog ontdekken.

Matisse van der Bemt

Sinds juni 2021 werk ik bij Pinxos als bartender en medewerker bediening. Ik studeer Hotel Ondernemend Management aan De Rooi Pannen in Breda en besteed mijn vrije tijd aan afspreken en feesten met vrienden. Mijn ambitie is om later een eigen horecazaak te starten. Mijn favorieten? Sevilla, Paella, en Tuyo (Narcos) van Rodrigo Amarante.

Luc Steenvoorden

Sinds oktober 2021 werk ik bij Pinxos als kok, en sinds kort ben ik ook bartender. Ik neem daarnaast de rol van systeem- en applicatiebeheerder op me. Ik studeer Built Environment aan BUAS in Breda en besteed mijn vrije tijd aan voetballen, surfen en gezellige avonden met vrienden. Later wil ik aan de slag in mijn vakgebied, bijvoorbeeld bij de gemeente of een adviesbureau. Mijn favoriete plek in Spanje is Zarautz, mijn favoriete gerecht is Ibérico ham, en ik luister graag naar Oh Qué Sera van Willie Colón.

Julie van den Heijkant

Sinds juni 2024 werk ik bij Pinxos als medewerker bediening en gastvrouw. Ik zit in de HBO-V opleiding Verpleegkunde en besteed mijn vrije tijd aan sporten, tennissen, terrassen met vrienden en quality time met familie. Mijn toekomstplannen zijn nog niet helemaal duidelijk, maar een functie als physician assistant lijkt me geweldig. Mijn favoriete plek in Spanje is Sevilla, mijn favoriete gerecht is een groot bord Ibérico ham, en mijn favoriete liedje is Gasolina van Daddy Yankee.

Nina Buyle

Sinds mei 2024 werk ik bij Pinxos als medewerker bediening en gastvrouw. Ik studeer Leisure & Events Management aan BUAS en specialiseer me in Events for Business. Mijn vrije tijd besteed ik aan shoppen, wijn drinken met vriendinnen en uit eten gaan. Mijn toekomstplannen zijn nog niet helemaal uitgestippeld; eerst mijn studie afronden. Mijn favoriete plek in Spanje is Barcelona, mijn favoriete gerecht is Pan de tomate en pintxos, en mijn favoriete liedjes zijn bijna alles wat bij Pinxos wordt gedraaid.

Siem van den Heijkant

Sinds mei 2024 werk ik als kok bij Pinxos. Ik zit in HAVO 5 op het Norbertus en besteed mijn vrije tijd aan tennissen, hardlopen en de sportschool. Later wil ik Sportkunde studeren om mensen en verenigingen te helpen met een gezondere leefstijl. Mijn favoriete plek in Spanje is Port de Sollér op Mallorca, mijn favoriete gerecht is Paella de Pollo, en mijn favoriete liedje is Canción del Mariachi van Antonio Banderas.

Guusje Priem

Sinds mei 2024 werk ik bij Pinxos, waar ik begon in de afwas maar steeds vaker mag bedienen. Ik zit in HAVO 3 op het JTC en besteed mijn vrije tijd aan hockey en werken bij Pinxos. Wat ik later wil worden, weet ik nog niet. Mijn favoriete plek in Spanje is Barcelona (hoewel ik er nog niet ben geweest), mijn favoriete gerecht is Empanada, en mijn favoriete liedje moet ik nog ontdekken.

Moos Kouters

Sinds juni 2024 werk ik bij Pinxos, waar ik begon in de afwas maar steeds vaker mag bedienen. Ik zit in MAVO 3 op het JTC en besteed mijn vrije tijd aan hockey en tijd doorbrengen met vrienden. Wat ik later wil worden, weet ik nog niet. Mijn favoriete plek in Spanje is Ibiza, mijn favoriete gerecht is Paella, en mijn favoriete liedje is Get Spanish van De Jeugd van Tegenwoordig.

Ise Antonissen

Onze jongste teamgenoot bij Pinxos! Geboren op 2 december 2011 en vanaf 2 december 2024 een vaste waarde in ons team, helpt zij met veel enthousiasme mee aan de afwas en voorbereiding in de keuken. Naast haar werk is ze een fanatieke hockeyer en volgt ze MAVO 1 op het JTC. Over de toekomst heeft ze al grootse plannen: ooit neemt ze Pinxos zelf over, zegt ze met een knipoog. Haar favoriete plek in Spanje is Valencia, haar favoriete gerecht is Paella, en als Gasolina van Daddy Yankee klinkt, kan ze niet stil blijven zitten.

Alyssa Dekkers

Sinds juni 2021 werk ik bij Pinxos als gastvrouw, medewerker bediening, bartender en kok. Daarnaast ben ik social media model. Ik studeer Psychologie aan Tilburg University en besteed mijn vrije tijd aan uit eten gaan, koken en wijntjes drinken. Mijn toekomstplannen zijn nog niet helemaal zeker, maar ik wil graag werken met mensen en doorgroeimogelijkheden hebben, misschien in de marketing. Mijn favorieten? Sevilla, Pulpo & Paella, en La Bachata van Manuel Turizo.

App ons